Brokxsport

KLAAR VOOR HET KOUDE SEIZOEN

 

PIKEUR PREMIUM COLLECTION

Zeer elegant is de nieuwe Premium collectie van Pikeur, die met extravagante stoffen een opvallend vrouwelijke look creëert. Met dark shadow, blackberry, violet quarz en black richt Pikeur zich op de elegante kleuren. Door de hoogwaardige applicaties en de opvallende details zorgt de fashion  kleding niet alleen op stal voor exclusiviteit, maar ook voor daar buiten.

 

NEXT GENERATION

Opvallend, hip en trendy zijn dé kenmerken van de Next Generation collectie. De jassen, vesten, bodywarmers en rijbroeken zijn echte eyecatchers in de kleuren grey melange, anthracite en dark apricot. Creëer jouw trendy look!

 

CLASSIC SPORTSWEAR

Trotseer het koude en vochtige winterweer met Pikeur. Met de aanvang van het komende winterseizoen presenteert Pikeur de nieuwe herfst/wintercollectie 2017 in prachtige kleuren. Deze kleuren strekken zich uit van warme kleuren military, dark taupe, smoked blue en light grey tot het klassieke night blue en frisse mauve en aquimarine. De gevarieerde collectie biedt eindeloze opties geschikt voor elk weertype. Van super functionele Polartec shirts en warme fleecevesten tot donzen jassen en waterdichte parka’s.

Combineer de kledingstukken tot je perfecte nieuwe outfit voor de winter!

 

Bekijk hier de collectie folder!

 

Pikeur

Terug