Brokxsport

Nieuwe collectie 2015

Vanaf nu verkrijgbaar bij uw Pikeur dealer, de nieuwe voorjaar / zomer collectie 2015 van Pikeur! 

 

Neem een greep uit de drie voorjaar/zomercollecties van Pikeur en de bijpassende eskadron items en steel samen met je paard de show. Pikeur komt weer met prachtig vormgegeven en functionele kleding, oogstrelende kleuren en accessoires die de outfits tot in de puntjes completeren. 


De temperaturen stijgen en daarmee ook de zin in mode. in de Pikeur Premium Collection wordt een bont palet aan fashion news gecombineerd met hippe sportmode en functionaliteit. Pikeur betovert moderuiters met frisse kleuren en veel liefde voor details. het trendy bereik van kleuren strekt zich uit van het intensieve petrol green en light blue tot het levendige light beige tot het rustigere dark stone. 

 

De collectie Next Generation bestaat uit sportieve items voor ambitieuze jonge ruiters. De jassen, vesten en shirts zijn echte eyecatchers in de kleuren olive, lime, light grey en de camouflage print. elk artikel heeft veel details zoals studs, pailletten en kleurspelingen. 

 

Met de langverwachte komst van de lente presenteert Pikeur met de Classic sportswear een collectie in vrolijke, felle kleuren zoals warm oranje en roze tot klassiek navy en smaragd groen. van fl eece en softshell jassen en blousons tot vesten en shirts, alles kan gecombineerd worden voor de nieuwste look.

Terug