Brokxsport

NIEUWE VOORJAAR/ZOMER PIKEUR COLLECTIE 2017

Vanaf nu verkrijgbaar bij uw Pikeur dealer, de nieuwe voorjaar / zomer collectie 2017 van Pikeur!

 

Neem een greep uit de drie voorjaar/zomer collecties van PIKEUR en de bijpassende ESKADRON items en steel samen met je paard de show. Pikeur komt weer met een elegante PREMIUM collectie, een sportieve SPORTSWEAR collectie en een trendy Next Generation collectie.

 

Het is weer tijd voor het voorjaar en een nieuwe gaderobe. In de PIKEUR Premium collectie zitten mooie materialen afgewerkt met studs/strass details. De kleuren roan rouge, light grey en violet grey geven de PREMIUM collectie een mooie elegante uitstraling.

 

Voor de trendy ruiter is er de Next Generation, een collectie met sportieve details. Door de combinatie van de kleuren smoked blue, light grey, antracite en grenadine heeft de collectie een frisse uitstraling.

 

Voor de sportieve ruiter is er de functionele SPORTSWEAR collectie.  De classic sportswear collectie is in vrolijke, felle kleuren zoals cardinal red en light turquoise tot klassiek navy en fris rose. Van fleece en softshell jassen en blousons tot vesten en shirts, alles kan gecombineerd worden voor de nieuwste look.

 

Ga naar de storefinder om de dichtsbijzijnde PIKEUR dealer te vinden!

 

Klik hier voor de folder van de voorjaar/zomer collectie Pikeur 2017.

 

Next Generation Collectie Zomer 2017

Terug