Brokxsport

PIKEUR EN KNHS VERLENGEN SAMENWERKING

Bron:KNHS.nl

 

Geplaatst op 12 maart 2017

Vanmiddag ondertekenden Maarten Brokx, directeur van Brokx Sport, en KNHS-algemeen directeur Rens Plandsoen tijdens Indoor Brabant het contract dat Pikeur het komende jaar als official supplier van de wedstrijdkleding aan de KNHS blijft verbinden.

Al vele jaren rijden de ruiters van de vertegenwoordigende teams voor Nederland in Pikeur rijjassen. Brokx Sport is importeur van het merk Pikeur in Nederland en daarmee exclusieve sponsor van rijjassen en dressuurfracken voor de Olympische en Paralympische disciplines. De nationale teams die de Nederlandse paardensport vertegenwoordigen op internationale kampioenschappen rijden vandaag de dag nog steeds in de kwaliteits rijjassen en dressuurfracken van Pikeur. 

“De samenwerking wordt dit jaar uitgebreid met wedstrijdshirts,” vertelt Maarten Brokx.  “We zijn enorm verheugd dat we de samenwerking met deze trouwe sponsor opnieuw mogen verlengen en dat we de deelnemers aan de internationale kampioenschappen blijven zien in deze prachtige en herkenbare kleding,” vult Rens aan.

Brokx Sport b.v. is importeur van de in de Benelux bekende topmerken Pikeur, Eskadron, Roeckl, Königs, Sergio Grasso, Freejump, Myler Bits, Leovet en Leistner.

Meer infomatie: www.pikeur.nl.

Foto: Digishots

Terug