Brokxsport

Academy Bartels

Academy Bartels, met o.a. Tineke Bartels en Imke Schellekens-Bartels, wordt inmiddels al meer dan 15 jaar trouw gesponsord door Brokx Sport. 

 

Het ontstaan van Academy Bartels voert terug naar de jaren zestig, toen Joep Bartels begon met de uitgave van een nieuw paardenblad ‘Paard en Pony’ en de organisatie van de Kempische Ruiterdagen in Hooge Mierde.

Kort nadat Joep en Tineke trouwden in 1972, betrokken zij hun huidige woning in Hooge Mierde, waar zij een eigen paardenstal begonnen. In 1998 opende Academy Bartels haar deuren voor de eerste trainingsarrangementen. Deze arrangementen bleken direct een succes. In deze periode voegden ook Gijs en Imke zich bij het bedrijf. Imke focust zich volledig op de topsport binnen de afdeling ‘Academy Dressage’, Gijs bouwde de afdeling ‘Academy Events’ uit tot het toonaangevende evenementenbureau dat het vandaag de dag is . In 2004 namen Gijs en Imke het bedrijf over van hun ouders, wat niet betekent dat Joep en Tineke geen betrokkenheid meer hebben. Joep is nog altijd actief als adviseur en Tineke verzorgt dressuurtrainingen en begeleidt Imke in haar topsport carrière.

www.academybartels.com